Naprapat & Rehabcenter Haninge | Leg. Naprapater i Haninge, Stockholms län

Några ord om oss...


Tre legitimerade naprapater

Susanne, Line och Sofie som tillsammans bildar Naprapat & Rehabcenter Haninge AB

Från början var vi enskilda företag som arbetade på varsitt håll, men i samma lokaler. Vänskapen och samarbetet växte fram och vi bestämde oss under hösten 2015 för att gå ihop och bilda det som idag är Naprapat & Rehabcenter Haninge.


  Vägen hit har varit mycket spännande, rolig och givande men som med allt här i livet inte helt utan gropar i vägen. Vi ser ljust på framtiden tillsammans och hoppas att få  spendera många timmar tillsammans framöver, där vi på bästa sätt vill finnas till  för er som på något sätt kan tänkas behöva vår hjälp.

Under sommaren 2017 flyttade vi vår verksamhet från Hantverkarvägen 22, ca 200 meter rakt över gatan till Hantverkarvägen 23 C. En flytt som innebar nya fräscha lokaler och  behandlingsrum samt ett rehab-/träningsrum.


Vår målsättning och vision med Naprapat & Rehabcenter Haninge är att växa och  i framtiden knyta till oss  andra yrkessamma terapeuter och pedagoger som liksom vi jobbar med hälsa och rehabilitering.


 

Susanne Nyström

f.d. Ottosson

Leg. Naprapat


Line Jonasson

Leg. Naprapat


Sofie Andersson

Leg. Naprapat


GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). Information om hur vi samlar in och behandlar dina uppgifter hittar du i  vår Integritetspolicy.