Naprapat & Rehabcenter Haninge | Leg. Naprapater i Haninge, Stockholms län

Några ord om mig...


Legitimerad naprapat Sofie Schmidt f.d. Andersson

och ägare till Napracura AB samt Naprapat & Rehabcenter Haninge AB

Jag är en person som tycker om att hjälpa andra. Oavsett om det handlat om att lyssna eller agera för att få någon att må bra, så har jag alltid brunnit för det. Detta tillsammans med mitt stora intresse för idrott och träning samt min kärlek till att få arbeta med händerna och vara kreativ var anledningen till att jag, efter några härliga år med jobb och resande efter studenten, år 2009 sökte mig till Naprapathögskolan i Stockholm.


Jag har som sagt alltid haft ett stort intresse för idrott och fritidsaktiviter, vilket  var en av anledningarna till att jag började studera till naprapat. Att träna och röra på sig, oavsett om det handlat tävling, match eller för att må bra, så har det alltid varit en stor del av mitt liv.


Jag har varit aktiv inom många sporter och idrotter, så som gymnastik, dans, ridning och innebandy. Det som dock alltid varit min största passion och där jag har mest erfarenhet både som spelare och ledare är inom fotboll.

Numera ägnar jag mig mest åt blandad träning och aktiviteter som styrketräning, klättring, cykling, löpning, längsskidor, rullskidor och golf.


Sedan examen från naprapathögskolan har jag startat och drivit min verksamhet, först som konsult på Ryggkliniken i Stockholm, där jag också gjorde min leg. praktik efter utbildningen. Därefter i början av 2014, så var det dags att komma igång och starta upp verksamheten här ute i Haninge, där jag är uppväxt och bor än idag.